AKSES SET HARI KEBANGSAAN 2022

ASSALAMUALAIKUM / SALAM SEJAHTERA
TERIMA KASIH atas pembelian Softcopy Set Hari Kebangsaan ini, anda tidak dibenarkan sama sekali sebarkan link ini pada public .

AKSES FAIL

Bahan semua dimuatkan dalam google drive, anda hanya perlu klik pada butang dibawah untuk akses . Cara download , anda hanya perlu right click pada folder/fail – kemudian pilih download

Log Kemaskini ( admin akan tulis bawah ni jika ada update )


TARIKH / MASAKETERANGAN
17/8/2022Bahan sedia untuk dimuat turun
17/8 / 1.05 p.m+ 2x Design banner dan banting

AMANAH / AMARAN

Bahan ini hanya untuk pelanggan yang membuah tempahan melalui cikgugrafik.my sahaja, Bahan ini diterbitkan oleh cikgugrafikdotcom di bawah MAYA GRAPHIC NETWORK dan ianya dilindungi dibawah Akta Hak Cipta 1987. 

  • Dilarang berkongsi pada bukan pembeli , sila jaga amanah ini . Fikirkan akan keberkatan sepanjang penggunaan bahan ini.
  • Dilarang berkongsi bahan ini ( kecuali berbentuk gambar yang di snap melalui hp ) di media sosial atau pada mana-mana yang boleh diakses bukan pembeli.
  • Tidak dibenar diperdagangkan semula bahan ini , repakej atau jual bahan ini.

SOALAN LAZIM

💬 S : Saya tidak berpuas hati dengan fail . Boleh saya refund ?

✉ J: Boleh , anda boleh minta refund dari kami , sah untuk tempoh 3 hari selepas terima fail sahaja ya.

💬 S : Boleh saya jual semula ?

✉ J: Jangan cikgu, amanah tu. Kami sudah memudahkan cikgu, cikgu janganlah menyusahkan kami . Tindakan tegas akan diambil jika cikgu berbuat demikian.

💬 S : Cikgu boleh hantar fail ini ke telegram ?

✉ J: Maaf, segalanya sudah diterangkan disini , anda boleh muat turun melalui link diatas. Perkongsian dalam telegram boleh mengakibatkan fail kami diciplak oleh orang yang tidak berkenaan.