23.9 C
Malaysia

Buku Program Hari Kebangsaan 2017

Assalamualaikum / Salam sejahtera,
ada yang ternanti-nanti buku program Hari Kebangsaan dari kami tak ? Kalau ada, kami gembira kerana anda merupakan penyunting semangat kami untuk berkongsi. Tetapi satu je buat kami sedih , selepas anda download, anda tidak tinggalkan komen terima kasih dekat website ini 😟 , kami berharap agar budaya berterima kasih boleh dipraktikkan dalam dunia maya juga. 
FAKTA
Untuk tinggalkan komen sekejab sahaja. Tetapi untuk menyiapkan 1 Buku Program mengambil masa 2-3 jam . Selepas ini , jangan lupa ya untuk tinggalkan jejak atau komen . Kami amat menghargainya.

Baik , untuk perkongsian kali ini , kami ingin berkongsi satu lagi template Buku Program untuk Hari Kebangsaan 2017 .Template ini boleh di muat turun secara percuma dan boleh edit teks yang terdapat dalam template .Kecuali,  font sambutan hari kebangsaan tidak boleh di edit kerana kami telah Rasterize layer menjadi gambar . Link muat turun akan dimuat naik nanti , harap anda bersabar menunggu.

PREVIEW Buku Program SAmbutan Bulan Kebangsaan


ANDA BOLEH MUAT TURUN BUKU PROGRAM INI SECARA PERCUMA
[post_ads]

JIKA ANDA TIDAK TAHU CARA MUAT TURUN FAIL INI , ANDA BOLEH RUJUK TUTORIAL YANG KAMI SEDIAKAN

Untuk pengetahuan
Kami juga akan mengeluarkan versi #premium untuk hari kebangsaan ini , kami tidak mahu menjanjikan bintang dan bulan , tapi kami akan cuba yang terbaik untuk menghasilkan bahan hari kebangsaan . Contohnya :  koleksi logo hari merdeka/kebangsaan, bendera di malaysia, buku program premium , softcopy banner, softcopy bunting dan lain-lain. [ CLIK SINI ]


Related Articles

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

55,078FansLike
10,000FollowersFollow
2,700SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles