21.1 C
Malaysia
Tuesday, September 20, 2022

Premium

Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan 2017

Admin menerima banyak mesej dari inbox dan whatsapp meminta kami designkan Buku Program untuk Penutupan Hari Kebangsaan , pada mulanya memang malas nak design. ya la, nak design satu template buku program memakan masa dua jam. Itu belum termasuk nak mencari idea / ilham.. haha

Sedikit info untuk Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan
  1. Design menggunakan warna bendera kecuali warna kuning tiada sebab bila masukkan warna kuning macam tengelam . Kami dah cuba masukkan , hasilnya menjadi crowded . Anda boleh menggunakan kreativiti anda untuk olah semula jika mahu meletakkan warna kuning.
  2. Design simple , tapi bagi admin simple lagi lawa . Jimat ink printer nak print, lebih-lebih lagi sekolah yang mempunyai ramai kakitangan.
  3. Perkataan ” Majlis Penutupan Bulan Kebangsaan ” permanent, admin buat dalam photoshop . Anda boleh padam dan gantikan font anda sendri jika mahu. Terpulang kepada kreativiti anda.
  4. Template ni Flexible.
Sebenarnya masih ramai lagi yang meminta kami designkan buku program contohnya buku program hari persaraan , hari kanak-kanak malaysia , hari lahir , hari khatam al-quran dan lain-lain . Kami memohon maaf ya kerana tidak dapat nak buat semua tu sekaligus . 😫
Preview Template Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan

Nak muat turun  macam mana template ni ?.  Anda boleh tekan button yang tertera.
==ANDA BOLEH MUAT TURUN BUKU PROGRAM INI SECARA PERCUMA
JIKA ANDA TIDAK TAHU CARA MUAT TURUN FAIL INI , ANDA BOLEH RUJUK TUTORIAL YANG KAMI SEDIAKAN

Sudah muat turun ?  tinggalkan komen anda dibawah ya . pandangan @ ucapan terima kasih anda . kalau tiada yang nak komen admin pon rasa malas nak share dah selepas ni , sebab pandai sedut je.. hahaha  😆


Boleh lihat buku program lain sebagai contoh/panduan


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

55,078FansLike
10,000FollowersFollow
2,700SubscribersSubscribe

Subscribe

- Advertisement -

Most Popular

Latest Articles