23.6 C
Malaysia
Tuesday, September 27, 2022

Premium

Template Buku Program Sambutan Hari Raya

Assalamualaikum , Selamat Hari Raya kami ucapkan kepada semua pengunjung laman sesawang ini. Sudah lama rasanya tidak kemaskini laman sesawang ini , sampaikan ada yang whatsapp kami bertanya khabar di mana hilangnya cikgugrafik.hehe. Kami mengucapkan ribuan kemaafan dan terima kasih kepada yang mengambil berat tentang kami.
Untuk pengetahuan , (mungkin sudah ada yang tahu) . Saya ( admin ) bertugas di sekolah pedalaman, bila dengar pedalaman ni , cikgu-cikgu fahamlah keadaan rangkaian internet macam mana. Saya hanya bergantung harap akan bestari(dot)net sahaja. Sedangkan hendak upload bahan-bahan , hendak membuat carian google pon kadang-kadang tidak lepas. Jadi, ada masa laju ( biasanya apabila cikgu-cikgu ramai turun ke bandar ) saya ambil kesempatan untuk memuat naik bahan ini.
Malam ini , saya cuba buat sehabis cepat template buku program sambutan hari raya, anda boleh edit mengikut perencah anda sendiri dan anda juga boleh berkongsi dimana-mana anda suka ( jangan lupa letak credit ) hehe. Dibawah ini gambaran buku program yang telah dibuat dalam microsoft power point . Nak muat turun ? , carilah link kat bawah gambar dibawah .

ANDA BOLEH MUAT TURUN BUKU PROGRAM INI SECARA PERCUMA
[post_ads]

JIKA ANDA TIDAK TAHU CARA MUAT TURUN FAIL INI , ANDA BOLEH RUJUK TUTORIAL YANG KAMI SEDIAKAN
Terima kasih masih setia melawat laman sesawang ini , kalau dah ambil boleh cikgu komen dekat bahagian komen dibawah ? bukan susah pon nak komen..heheh buat buku program lagi susah 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

55,078FansLike
10,000FollowersFollow
2,700SubscribersSubscribe

Subscribe

- Advertisement -

Most Popular

Latest Articles