22.9 C
Malaysia

Poster Cuti Sekolah Penggal Kedua 2015 v1

Poster Cuti Sekolah Penggal Kedua 2015
TAJUK KETERANGAN
Poster Cuti Sekolah Penggal Kedua 2015
Versi  1
Sumber Gambar
Direka oleh www.cikgugrafik.com

KATA ALUAN DARI CIKGUGRAFIK [DOT] COM 
Terima Kasih Kerana Berkungjung ke website cikgugrafik ini . Website ini masih baru ditubuhkan , sebarang penambahbaikan akan dibuat dari semasa ke semasa .
Anda boleh berkunjung ke laman facebook ( group/pages ) kami
Semoga apa yang dikongsikan bermanfaat , jom “share” laman ini , kalau kami boleh share , kenapa anda tidak boleh kan ?.


BAGI SEKOLAH YANG BERCUTI PADA HARI JUMAAT DAN SABTU

BAGI SEKOLAH YANG BERCUTI PADA HARI SABTU DAN AHAD

Cuti Pertengahan Penggal Kedua Tahun 2015 akan  bermula pada 18 September 2015 (Jumaat) hingga 26 September 2015 (Sabtu). Manakala bagi sekolah yang bercuti pada Sabtu dan Ahad akan bermula pada 19 September 2015 (Sabtu) hingga 27 September 2015 (Ahad).

Sehubungan itu, diharap Ibu bapa dapat memanfaatkan masa cuti ini dengan perkara-perkara yang berfaedah seperti bersukan , membimbing dan mengulangkaji pelajaran mereka di samping memastikan anak-anak dalam keadaan selamat.

Cikgu , saya memerlukan komen cikgu terhadap karya ini . Boleh tak cikgu memberi sepatah dua kata di bahagian komen blog ini ? sokongan dari cikgu-cikgu amatlah diharapkan bagi memberi motivasi kepada diri saya untuk terus berkongsi 

Kami mengharapkan jasa warga pendidik untuk sama-sama kongsikan di media sosial seperti facebook, twitter , whatsapp , wechat , forum-forum pendidikan dan kepada pihak sekolah . Beribu Tahniah buat anda yang suka berkongsi . Sesungguhnya ilmu itu  ” tidak akan luput dek zaman”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

55,078FansLike
10,000FollowersFollow
2,700SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles